Huidige activiteit

Als u hebt gemerkt dat uw computer vastloopt of langzamer werkt, open dan het venster Programma-activiteit. Hier wordt een lijst getoond met apps en actieve processen die momenteel worden uitgevoerd, en apps beëindigen die te veel bronnen van uw computer in beslag nemen.

Om de huidige activiteit te zien en/of een app te beëindigen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Prestaties.
  3. In het blok Huidige activiteit klikt u op de knop Activiteit bekijken.

Dit opent het venster Programma-activiteit op het tabblad Gestart.

4. Selecteer uit deze lijst de app die de meeste processorbronnen verbruikt (in de kolom CPU) en of RAM (de kolom Geheugen) en klik op de knop Proces beëindigen.

De app zal stoppen.